Партньори

Списание "Лов и куче" - за членовете на БЛРС абонамента за 2010 година е 48 лева;

Списание "Български ловецъ" - за членовете на БЛРС абонамента за 2010 година е 50 лева;

Търговска верига "Оръжеен и стрелбищен комплекс VIP" и търговският сайт Guns предлагат на членуващите в БЛРС отлични отстъпки. За всеки председател на ЛРС, членуващо в БЛРС се изготвя ЗЛАТНА карта, с която се пазарува без ограничение в количествата. Отстъпката за боеприпаси, оръжие и аксесоари е според модела.

Адреси на магазините:

- гр.София бул."Г.М.Димитров" 51 тел.: 02 / 976 60 21;

- гр.Пловдив ул."Брезовска" 34 тел.: 032 / 941 562, 941 542

- гр.Бургас ул."Индустриална" 23А ет.1

!!! До издаването на членските карти на БЛРС и картите на "ОСК VIP", абонамента и закупуването ще става чрез или в присъствието на Асен Пиперков.

Договорена отстъпка с рекламна агенция “Растер Павов” за значителни отстъпки при изработването на рекламни и печатни материали за членовете на БЛРС. Отстъпката се определя в зависимост от продукта и заявеното количество. Адрес – www.rasterpavlov.com ;

Договорена отстъпка до 10%, в зависимост от продукта, с верига магазини за електроника, компютърна и навигационна техника Тейк ЕООД. Адрес – www.take.bg ;

Договорена отстъпка от 20% с вносителите на германската храна за домашни любимци BOSCH. Адрес – www.bosch-food.com ;

Договорена цена за 90 дневен фазан – 10 лева. Птиците са с всички ветеринарно санитарни сертификати.

Рибовъдно стопанство "Света Марина". Предлага развъден материал за шаран, сом, щука и др. Разполага с обзаведени бунгала за семейна почивка, разположени на местност с прекрасна природа и изгледи.

Застрахователна компания Euroins прави 15% отстъпка от задължителната застраховка "Гражданска отговорност". Подготвят се и пакети за застраховка за произшествия по време на ловен излет.


Designed by www.moqsait.com | © Copyright 2012. All Rights Reserved. | Реклама