Реклама

BLRS.EU е официалния портал на БЛРС с три основни направления:

В основната част можете да следите за всички предстоящи и изминали мероприятия, законовата рамка, касаеща дейността на съюза – лов, риболов, оръжия. В тази част можете да се запознаете и с историята на съюза, с членовете на управителния съвет, както и с насоките и идеите за развитие на БЛРС. Тук можете да намерите и Галерия със снимки от изминали събития и тапети за вашия десктоп.

Информационната част на сайта предлага новини, от България и света. Тук се публикуват и редица полезни статии относно методите на лов и различните ловни практики. Можете да се запознаете с подбрани, специално за членовете на БЛРС, материали от сп. Лов и Куче, и не на последно място със статии пряко свързани с дейността на съюза.

„Каталог”-ът съдържа подробна информация, както за едрия и дребния дивеч, така и за ловните стопанства в България, магазини за оръжия, оптики, екипировка и аксесоари, ателиета за препариране, стрелбищни комплекси. Тук можете да се запознаете с породите ловни кучета и техните особености.

Освен всичко това новият сайт на БЛРС Ви дава: подробна прогноза за времето за 27 града на България, лунен календар, раздел обяви, вицове, полезни линкове.


ЗА КОНТАКТИ:

ФиУеб ЕООД - Реклама и уеб дизайн
GSM: +359 879 66 62 93
E-mail: office@phi-web.net

www.phi-web.net


Designed by www.moqsait.com | © Copyright 2012. All Rights Reserved. | Реклама